NyheterNy hemsida på G

Någon gång inom kort kommer www.magnusbeischer.se att byta utseende och genomgå en del förändringar. Håll utkik!

Förhandsboka

Redan nu kan du förhandsboka ett exemplar av det nya albumet "Du borde leva ditt liv innan du dör". För 150:- får du en signerad skiva hemskickad en vecka före planerad release och är dessutom med i utlottningen av den kommande EP:n. Allt du behöver göra är att skicka ett mail med ditt namn och adress till och som rubrik skriver du "Förhandsbokning".

Facebook

Nu finns Magnus Beischer & Hallå Luleå även på Facebook. Bli gärna ett fan av sidan. Ju mer fans desto mer smarrigt läggs upp på sidan.

Hemsida

En ny hemsida är på gång. För att vara säker på att ha koll på alla Magnus spelningar så besök www.myspace.com/magnusbeischer då den sidan uppdateras kontinuerligt.

Turné

I samband med att den nya skivan släpps så kommer Magnus Beischer & Hallå Luleå att bege sig ut på en Sverigeturné. Har du ett spelställe och vill att vi ska komma och spela just hos dig så mejla gärna ditt intresse till och gärna i så god tid som möjligt.

Skivsläpp

Kommande plattan "Du borde leva ditt liv innan du dör" är klar och kommer att släppas i slutet av augusti. Detta är definitivt. Anledningen till att det har dragit ut på tiden är att det helt enkelt passade bättre för att alla inblandade parter (bokningsbolag, artworkkillen, promotionbolaget) inte ska stressa ihjäl sig.

Smakprov

Tick tack tick tack. Inspelningarna har dragit ut på tiden men nu närmar vi oss slutet. Som plåster på såren kan man lyssna på ett litet smakprov från kommande EP:n "Kan du inte spela sjuk" på min myspacesida. Där finns även fler nyheter och just nu kan man läsa en blogg om min scenskräck och om hur jag kammade hem Trubadurslam 2009 i Göteborg. Må väl! Puss & kRam!

JulREA

Nu är det bara några månaders väntan kvar på nästa skiva. Och kort därefter släpps även en EP. Tills dess kan man nu köpa debutalbumet "Med guldfiskar som aliens" för endast 100 kr inklusive frakt. Läs mer under kontaktsidan. Till alla underbara människor därute önskar jag nu er alla ett Gott Nytt År!

Inspelning

I sommar kommer jag och mitt band att gå in i studion för att påbörja inspelningen av nästa fullängdare. I dagsläget känns det som att det kommer bli en riktigt bra platta. Det kommer dels bli råare på sina ställen och dels väldigt naket. Det blir både glatt och ledsamt. Lite gammalt men mestadels nytt material. Målet är att låtarna ska roa, beröra och kramas. För att roa lite extra har jag även bestämt mig för att spela in en EP med mina mer humoristiska alster. EP:n kommer bl.a att innehålla "Parmiddag" som så många skriver och frågar efter. När det gäller release så hoppas jag på att kunna släppa båda skivorna under nästa år och förhoppningsvis relativt tidigt. Tills dess får ni spela sönder "Med guldfiskar som aliens".

Förlåt

Jag skulle vilja be om ursäkt för att jag nästan aldrig uppdaterar detta nyhetsfönster. Jag lovar att skärpa mig. För att ta del av nyheter och vad som händer i mitt liv så rekommenderar jag istället att besöka min myspacesida www.myspace.com/magnusbeischer där ni bl.a. kan läsa min blogg.
Skivsläpp

Nya skivan ”Med guldfiskar som aliens” kan du beställa exklusivt redan idag. Officiell release är planerad till 20080618. Plattan har rosats av många och kommer förmodligen att bli årets julklapp. Än så länge har skivan rullat några varv i P4 men jag vädjar härmed till alla mina fans att önska mina låtar i andra radiokanaler också. Ju mer stimpengar desto snabbare kan jag påbörja inspelningen av nästa platta. Hoppas att skivan skänker er glädje och tröst i den annalkande hösten. Lev väl och må gott!

Ny hemsida

Nu är den nya hemsidan uppe. Här kommer du att kunna läsa om allt nytt, se på bilder, läsa texter, lyssna m.m. Har du några önskemål eller synpunkter kring innehållet på sidan så skriv gärna i gästboken eller skicka ett mail.
NIKE DUNK SB,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO PRO III IC,NIKE ELASTICO SUPERFLY IC,NIKE FLYKNIT CHUKKA
NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9